2013-03-16

Peugeot 306 CODE IN zmizelo

Tentokráte to nebude o počítačích, ale o autech. Když jsem vyjížděl po servisování mého Peugeotu na jednu počítačovou akci, tak jsem po zapnutí rádia zjisil, že musím zadat CODE IN. Tento kód je vyžadován vždy, když se odpojí baterka. A jak jsem se chtěl věnovat řízení a ne nastavování rádia, tak jsem samozřejmě zadal obligátní 1234, což bylo špatně. 


Rádio se zablokovalo a psalo pouze "----". Co s tím? Stačí, když podržíte delší chvilku (5s) tlačítko BND (band rozsah - střední vlny AM/MW, VKV (FM)) a zadání CODE IN se znovu aktivuje.

Jako kód bývá obvykle nastavena kombinace čtyř stejných čísel. V případě, že tento kód neznáte existují lidé, kteří to umí odblokovat. Popřípadě si na vrakáči kupte nové rádio se známým kódem. Náklady jsou přibližně stejné...

Zajímavé, že jsem na tuto metodu nepřišel sám, když jsem náhodně mačkal všechna možná tlačítka vědom si skutečnosti, že tam něco podobného asi bude...

8 komentářů :

  1. Moc děkuji za radu !!

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní06.04.15 1:14

    Budu se řídit Vašimi radami a uvidím, co se stane. Díky

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za informaci, včera se mi stalo to samé: po výměně baterky rádio vyžadovalo vložit kód a přestože ho znám, v přítmí garáže jsem zadal jinou číslici a od " - - - - " nepomohlo ani znovuodpojení AKU. Teď jsem vyši radu vyzkoušel a v pohodě, akorát, že na tlačítku nemám "BND", ale (tuším) dvě vlnovky.
    Ještě jednou děkuji. Franta

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuju!!! Pri jízdě jsem se preklikl o číslo spatne a radio se blokovalo. Mockrát dekuji! Mesic bez radia me silne nebavil.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som natukal viackrat zly kod a teraz ked uz viem spravny kod tak ma uz nijako nepusti zapisat ho.co v takomto pripade??

    OdpovědětVymazat
  6. jak odblokovat radio Philips 22RC200/65 kdyz nevim kot koupil jsem auto a tak to uz bylo ????

    OdpovědětVymazat
  7. Mám rádio peugeot a nevim kód je to model PU9662A

    OdpovědětVymazat

Dotaz, připomínka, oprava?
(pokud máte problém s vložením příspěvku, vyzkoušejte to v prohlížeči Chrome)