2012-06-20

Apple ID bez kreditní karty

Pokud také hledáte ověřený způsob, jak zaregistrovat AppleID bez metody platby, tedy čísla platební karty, které bych Applu nerad svěřoval a zkusili jste už Google, pak jste pravděpodobně jako já dospěli do situace, kdy všechny návody na internetu využívají zadání volby 'none' nebo Gift card. Popravdě mi ani jeden z postupů nefungoval a tak jsem byl nucený opravdu číslo kreditky uvést. 

Nicméně po zprávě o úniku hesel k účtům na iTunes jsem se rozhodl, že číslo kreditky nebudu uchovávat u účtu. (nedávno jsem kartu také odstranil z Google Wallet)

Takže jak na to: Při registraci se položka 'None' nezobrazuje.


Ale při přihlášení do iTunes a volby 'Account' v pravém horním rohu se tlačítko 'None' již objevilo.


Hotovo!

3 komentáře :

  1. Vše jsem dělal podle návodu snad 1000krát a nic ... existuje v aktuální době vůbec možnost placení kartou obejít ? a popřípadě jak ? děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem zkontroloval své nastavení a já stále vidím volbu 'None' vedle ostatních platebních karet. Nezaznamenal jsem, že by mělo dojít ke změně, ale situace může být různá u různě starých účtů a verzí iTunes, já používám 10.6.1.7. Takže dokud nebudu muset opět něco zaplatit, tak aktuální situaci bohužel nezjistím.

    OdpovědětVymazat
  3. ano none tam je ale chce To nakej podelanej CODE!

    OdpovědětVymazat

Dotaz, připomínka, oprava?
(pokud máte problém s vložením příspěvku, vyzkoušejte to v prohlížeči Chrome)