2011-08-24

IWUWEB tentokrát jako blog

Můžu vůbec začít jinak než vítejte!? Já myslím, že v případě prvního příspěvku tomu nemůže být jinak, takže tedy VÍTEJTE!

Tento blog vzniká jako vzpoura klasickému administrování webových stránek, které sice zvládám, leč mi nejdou tak snadno, jak bych potřeboval a tak vyrážím do vod blogových, kde je obsah víc než forma.

Co je tedy mým cílem? V době, když už není blogování v módě vytvářím poznámky a návody jak se sžít s nejrůznějšími přístroji a aplikacemi. A co je hlavním motivem pro další publikaci jsou především návštěvy z Googlu, jelikož každého autora potěší, pokud má jeho článek smysl. Nerad bych také zapomněl na fakt, že to píšu také pro sebe, neboť některé pracně nabyté znalosti se velmi snadno zapomenou.


Musím se zmínit o zdrojích pro tento blog, jelikož bez nich by to asi nešlo. Studnou informací číslo 1 je pro mě internet, není nic snazšího než jej prohledat a číst, posuďte sami - právě to děláte! Ovšem zásadně nekopíruju statě textu, používám totiž metodu převyprávění dle svých zkušeností u textů a vlastní názorné fotky u čehokoliv hardwarového. Ilustrační obrázky pak nekompromisně stahuju, protože kvůli nim tu nejsme nikdo.

To je tak vše z úvodního "kecání". Doufám, že zde naleznete potřebné!

Žádné komentáře :

Okomentovat

Dotaz, připomínka, oprava?
(pokud máte problém s vložením příspěvku, vyzkoušejte to v prohlížeči Chrome)