2012-10-14

myPhone 8870 service manual

Sháníte manuál k telefonu CPA myPhone 8870 Dual Sim? Ten tradiční uživatelský naleznete tady. Hledáte ten servisní, zapomeňte na tomto telefonu nelze nic opravit!



Poměrně dlouho dobu se zabývám opravami nejrůznějších mobilů, povětšinou s úspěchem. Ovšem u tohoto mobilu jsem tvrdě narazil. Zatímco značkoví výrobci dělají vnitřní komponenty odpojitelné od zbytku přístroje a tedy v případě opravy lze součástku vyměnit, u tohoto čínského krámu s tím nepočítejte, vše je složeno napevno! Oprava je tímto bezpředmětná.



Čím se musím pochlubit je fakt, že jsem měl k dipozici 2 tyto SciPhony, či co to vlastně bylo, a tak se mi povedlo odpájet mikrofon a sluchátko ze špatného kusu do funkčního. Taktéž s úspěchem vyměnit prasklý digitizer na pobitý displej funkčního kusu. Ve výsledku je ale telefon funkční. 

Nicméně otázkou zůstává, proč se proboha takové šmejdy vůbec vyrábějí!?

2 komentáře :

  1. Ako sa da spravit hard reset systemu?

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj taky mám problém.
    včera jsem ho měl puštěnej, vše v pohodě, dal sem ho na nabíječku (resp usb kabel v počítači.) počítač jsem vypnul, kabel stále zapojen v mobilu i pc. dnes jsem si všil že mobil bliká.. tak sem kouknula zjistil že je nějakej kouslej... pořád dokola "láduje" (0-30%) skusil sem dát baterku do mrazáku, při zmrznutí naběhlo jen 20% jinak žádná změna... po odpojení a zapojení jednou najelo na 40% ale teď po x hodinách toi zas jede jen do 30%... prostě zap 0-30% vyp, po 7 sekundách se to opakuje... dělá to i při nabíjení originální nabíječkou přímo přes zásuvku 220V... o mobil mi zas až tak nejde,m dotyk byl stejně v tahu,ale potřebuju udělat zálohu kontaktů, sms a fotek atd. prostě uživatelského opbsahu paměti :( děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat

Dotaz, připomínka, oprava?
(pokud máte problém s vložením příspěvku, vyzkoušejte to v prohlížeči Chrome)